Drömjobbet är ledigt: Res jorden runt och drick gin och tonic med en kompis

New York i Nordamerika, Tokyo i Asien, Paris i Europa, en bästa vän och några gindrinkar i handen. Låter det för bra för att vara sant? Du har inte läst allt än.

Under fyra månader kommer två kompisar åka till spännande städer på flera kontinenter för att testa gin. Äventyret följer i karaktären Phileas Foggs fotspår, som reser till New York och San Francisco i USA, Bombay i Indien, Hongkong i Kina, Tokyo i Japan samt Paris och London i boken "Jorden runt på 80 dagar", skriver Metro.co.uk

Men med dagens teknologi är det möjligt och initiativet finansieras av ginmärkena Bombay Sapphire och Inception Group. 

Image result for gin and tonic travel friend

Resan är en hyllning till deras nya bar, Mr Fogg’s Society of Exploration i London. 

När boken gavs ut på 1800-talet var denna upptäcksfärd otänkbar, De två personer som åker ska dokumentera den häftiga resan i sociala medier, och i en blogg.

Förutom att dricka gin under jordenrunt resan ska kompisarna samla inspiration och växter längs vägen så att de kan skapa en egen drink, en "Runt jorden cocktail", när de kommer tillbaks till London igen.

För att få jobbet krävs enligt jobb-annonsen kunskap om Bombay Sapphire och Mr Fogg, kunskaper i skrivande och sociala medier, och självklart: Kärlek till gin.

Du kan ansöka till 27 augusti och vinnarna kommer att väljas av den brittiska arméofficer och den berömda exploreren Levinson Wood.

Här kan du söka tjänsten.

Dela på Facebook