Annons

Drönare flyger över vindkraftverk - det kameran fångar får alla att häpna

Annons

Att ha en drönare innebär att du får utforska himlen och se saker som du vanligtvis inte skulle! Det var precis vad den här drönarägaren gjorde när han ville spela in en häftig film uppe i luften i Rhode Island, USA.

Han ville säkert fånga de vackra landskapen och vattnet för att dela vidare filmen till vänner och familj. Men han förväntade inte att kameran skulle fånga det här. Nu har filmen spridit sig som en löpeld på internet och jag förstår verkligen varför!


Han flög sin drönare runt vattnet och märkte att en dörr var öppen längst ner på en vindkraftverk! Vinden kanske blåste upp den, eller så så jobbade någon i den. Denna lilla detalj gjorde att han blev nyfiken och flög lite närmare. 

Han flög med kameran längs med vindkraftverkets torn.

När han flög högre och högre märkte han att någonting rörde sig på toppen av kraftverket! Kanske var det en fågel, en plastpåse eller ett litet djur - men då kom det sanna föremålet! Där, över resten av världen, var en man som låg på toppen av kraftverket! Trots att han var mer än 60 meter högt upp i luften, fann han det mest fredliga stället att sola på.

Lyckligtvis skrämde drönaren inte mannen och han satt upp för att ge kameran en vink.

Ta en titt på denna modiga solbadaren själv, han måste ha nerver av stål!

Annons