Annons

Efter 3 månader isär: Här gråter döva hunden av lycka när hon ser sin matte igen

Annons

Det är något speciellt med en hunds kärlek för sin ägare. Hur många gånger har vi inte kommit hem efter en kort tur till affären och blivit överfallna med blöta pussar från våra lurviga vänner? En lojal hund förlåter dig utan att blinka och kommer alltid vara en trogen vän. Trots att de inte förstår varför du gav dig av är deras glädje lika stor var gång du kommer tillbaka hem.

Små valpar och unga hundar kanske reagerar med extatiska hopp, skall, och kanske till och med genom att kissa lite på golvet av ren och skär lycka.


Äldre hundar kanske inte har fullt så mycket energi att hoppa runt och busa för att visa sin lycka som yngre, men de kan fortfarande verkligen visa att de är överlyckliga över att återförenas med sina ägare.

Army Private. Hannah Foraker var tvungen att lämna sin 13-åriga golden retriever Buddy när hon begav sig iväg på ett träningsläger. De två kompisarna hade aldrig förr varit ifrån sig under någon längre tid och detta skulle vara första gången de inte skulle se varandra på länge. Foraker försökte till och med ringa sin hund via Skype men ingenting går ju upp mot en riktig kram, eller hur?


Vid tretton års ålder lider Buddy av artros och är nästan döv, vilket gjorde det till en enorm överraskning då Foraker återvände hem och Buddy först inte kunde känna igen henne. Foraker berättade för ABC News att,

"När vi kom hem släppte vi ut henne och hon kände först inte igen mig.

Sen tog hon sig en extra titt och insåg att det var jag och började gny och skälla. Hon var så exalterad."

Denna berättelse har rört många till tårar och Deanna Nissen sa,

"Wow det är en hög ålder för en Golden retriever. Hunden väntade på hennes hemkomst. Gud välsigne er båda."

"Denna hund ser ut som en hund som skulle sätta sig bredvid dig och ge dig livsråd. Jag vill ha en sådan hund," svarade Vinz Lim.

Hundar är så kloka och kärleksfulla. Dela gärna den här fina videon till dina vänner så de också kan se!

Annons