Efter att ha insett att hon äntligen är säker, somnar den försummade hunden i sin räddares armar

Hunden Bella har haft ett hårt liv.

Den stackars hunden tillbringade majoriteten av sitt liv i en betong kennel i ett rumänskt stad. Hon fick sällan gå ut, och hon hade väldigt lite mänsklig kontakt. Hon hade också loppor, och hon hade problem med mjälten och levern som hade gått obehandlad.


Bella kunde ha spenderat hela sitt liv i kenneln, men tack och lov steg räddningsgruppen Howl of the Dog i rätt tid.

En av gruppens medarbetare besökte pundet och såg Bella. Hon sträckte ut kenneln och Bella slickade omedelbart hennes handflata. Hunden var söt och mild, och hon ville helt klart bara att någon skulle älska henne.

Howl of a Dog räddade Bella den dagen. De tog henne till sitt djurhem där hon vilade före sin veterinärbesök. Bella verkade omedelbart mer avslappnad än hon var på kenneln.

"Hon såg ut att ha förstått att hon var räddad och att hon är säker", sade Howl of a Dog.

Från det första ögonblicket anlände Bella till Howl of a Dog's djurhem var det tydligt att hunden älskade människor. Hon satte sig ner till höger bredvid sin räddare på en soffa. Sedan uttömd från allt som hade hänt den dagen, somnade hon på sin räddares knä.

"Hon var så pålitlig och lättad att hon äntligen räddats, att hon helt enkelt somnade i mina armar medan vi var påväg till veterinärkliniken", skrev Howl of a Dog på Facebook .

Bellas veterinärbesök gick bra - veterinären gav hunden medicin för mjälten och levern. Han gav också henne ett medicinskt bad som hjälpte till att bli av med hennes loppor och minskade hennes klåda.

Efter veterinärbesöket åkte Bella och hennes räddare tillbaka till djurhemmet, där Bella snabbt slog sig till ro. Den lilla underviktiga hunden åt mycket mat och hon slappna av och lekte med de andra hundarna i hemmet. 

"Bella mår bra nu och får all den omsorg som hon behöver för att återfå sin hälsa och glädje," sade Howl of the Dog. "När hon är helt återhämtad kommer hon att vara ute för adoption."

Bella har inte haft ett lätt liv, men nu är hon äntligen på en säker plats där hon kan koppla av och vara sig själv. Vi är så glada att Bella har hittat en underbar grupp av människor för att hjälpa henne!

Om du vill se det hjärtevärmande ögonblicket när Bella somnar på sin räddare, kolla in videon nedan.