Efter Frank Anderssons död: Nu avslöjas en sida som inte alla känner till

Frank Andersson somnade in under söndagen. Den tidigare brottningsstjärnan drabbades av komplikationer efter sin svåra hjärtoperation.

Frank Andersson får ta emot mycket kärlek på sociala medier. Samtidigt avslöjas en okänd sida av den folkkära profilen.

– Du tog tid alltid tid att komma till vårt soppkök med vinterjackor och tröjor och du stannade för att prata och umgås med våra äldre, till allas glädje, skriver den ideella organisationen ”Vid Din Sida” på Instragram.

– Som person var han glad, utåtriktad och det var sällan man såg en deppig Frank. Det var väl det som skapade rubrikerna också, att han hade den där utstrålningen, säger Jan Kårström, en av Sveriges främsta brottare genom tiderna till DN.

I sin bok ”Frank: Sanningen om lögnerna” som gavs 2011 ville han berätta sin version om vem personen bakom alla skriverier var.

Han var så missförstådd, säger Joakim Langer till DN, som skrev Anderssons självbiografi.

Men nu efter hans bortgång avslöjas en okänd sida av brottaren, en sida som inte alla känner till. Den ideella organisationen ”Vid Din Sida” hyllar Frank i ett vackert inlägg och berättar vad Frank har betytt för alla hemlösa.

”Vila i frid, Bästa Frank. Vi och våra äldre hemlösa kommer alltid att minnas din fina omtanke! Du tog dig tid till att komma till vårt soppkök med vinterjackor och tröjor, och du stannade för att prata och umgås med våra äldre, till allas glädje. En fantastisk idrottsman och en glädjespridare med ett stort hjärta av kärlek och omtanke. Du kommer vara enormt saknad. Våra varmaste tankar går till familjen och alla de som står dig nära” skriver de.

Dela vidare för att hylla en av våra största och mest älskade stjärnor genom tiderna.

Dela på Facebook