Annons

Efter olyckan - nu hyllar 106-åriga Dagny hemtjänsten

Annons

Efter hemska olyckan hyllar nu 106-åriga Dagny Carlsson hemtjänsten för deras fantastiska arbete!

Det var vid ett övergångsställe intill sitt hem som Dagny Carlsson, 106, blev påkörd av en bil i början av januari. Sedan dess har hon spenderat mycket tid hemma och delat med sig av ensamheten på sin blogg.

Men nu hyllar Dagny den svenska hemtjänsten för deras fantastiska insats efter olyckan. Och det är på sin blogg som hon ägnar ett inlägg till att berätta om deras otroliga arbete.

”Hemtjänsten tittar till mig några gånger, men de stackarna har så förtvivlat bråttom eftersom de har många att ta hand om. Vi bör högakta dem för de gör ett utomordentligt värdefullt jobb mot alldeles för låg lön”, skriver Dagny

Hon skriver även att han hoppas på att hemtjänsten får tid att hjälpa henne, speciellt då hennes vänstra hand är fortfarande obrukbar, men att hon tränar upp handen igen.

Foto: Åsa Blanck/SVT

Samtidigt som hon hyllar hemtjänsten så berättar hon även om sitt vrede mot bilföraren som satte hon i denna sist, och som inte ens tagit ansvar för sin handling.

”Jag hyser inga varmare känslor för den kvinnliga  bilförare som körde på mig och sedan tog ansvar för olyckan när hon lämnade platsen efter att ha lämnat falska personuppgifter. Henne hoppas jag att en rättvis försyn straffar hårt och låter henne lida sina synders lön. Somliga straffar Gud med detsamma andra får vänta på straff, men det kommer en dag då hon  får ångra sin våldsamma framfart”, skriver Dagny på bloggen.

Foto: Åsa Blanck/SVT

Tackar för allt stöd

Och i slutet av inlägget passar hon på att tacka alla läsare för deras stöd och speciellt för en specifik present som hon fått.

”Till sist vill jag tacka för alla vackra kort och brev samt  för paket jag . En bok och ett par vackert hemstickade sockor tackar jag särskilt för”, skriver hon.

Vi hoppas att du snart kryar på dig Dagny och att du mår bra igen! Vi alla tänker på dig! Gilla och dela om du vill skicka styrkekramar till vår fantastiska krutgumma!

Annons