Annons

Efter svåra olyckan – veckor senare knackar oväntad besökare på dörren hos Dagny, 106: ''Storgrät''

Annons

Dagny Carlsson, 106, är känd som världens äldsta bloggare, fick en dramatisk början på det nya året. Under en promenad blev hon påkörd av en bil och fick skickas till sjukhus. 

I ett blogginlägg skrev Dagny Carlsson: 

”Just nu känner jag mig väldigt uppskakad’ Om jag inte haft ”änglavakt” och turen varit med mig kunde jag ha dött eller hamnat på sjukhus”. 

Men nu, flera veckor efter olyckan, skriver Dagny om det oväntade mötet med bilisten från olyckan, som kom hem till hennes bostad.

”Väl innanför dörren storgrät hon”, skriver Dagny på sin blogg.


Sedan dess har man kunnat följa tiden efter olyckan på hennes blogg där Dagny delat med sig av sin irritation.

Men nu berättar hon om ett oväntat besök hemma hos sig, som gjorde henne minst sagt förvånad.

”Idag blev jag överraskad när det ringde på dörren och utanför stod en kvinnlig varelse som jag inte kände igen. Hon såg ofarlig ut så jag släppte in henne. Väl innanför dörren storgrät hon och det var inga krokodiltårar utan  hon var fruktansvärt ledsen. Jag fick då reda på att det var hon som kört på mig med bilen”, skriver Dagny på sin blogg.

”Tyckte mest synd om sig själv”

Dagny som hade väntat sig att få en ursäkt eller förlåt, blev utan.

”Hon medförde inga blommor eller bad om ursäkt för sitt beteende utan bara stod där och lipade. Eftersom gjort är gjort och  inte kan göras ogjort så var det inte mycket att diskutera, tyckte jag. Jag tror egentligen att hon tyckte mest synd om sig själv”, skriver Dagny i ett inlägg.

Ville ge sin version

Istället ville kvinnan framföra att Dagny nog mindes fel från olyckan.

”Hon poängterade att det inte var något övergångsställe där hon körde på mig. Men man skall över huvud taget inte köra på sina medmänniskor någonstans men  det är en försvårande omständighet att slå omkull folk på trottoaren”, skriver Dagny

Vilket oväntat besök! Nu skickar vi allt vårt stöd och kärlek till vår fantastiska krutgumma genom att trycka på gilla-knappen!

Annons