Efter tuffa beskedet – Magnus Ugglas första ord efter svåra motgången

Magnus Uggla, 63, har drabbats av sjukdomen Horners syndrom, en ovanlig ögonsjukdom som tvingar honom till flera månaders vila. Nu ger han sina fans en första uppdatering efter sjukskrivningen. 

– Nu måste jag fokusera på att ta det lugnt, sade Magnus Uggla då i ett pressmeddelande från Kulturhuset Stadsteatern.

Men trots sjukdom vill Uggla inte svika sina fans - och håller fast i en tradition på sina sociala medier.

– Ni kanske undrar var fredagsdrinken är. Jag har ju fått en dissektion på halsartären och är sjukskriven. Kolla, då får man ett sådant där jobbigt hängöga, och jag får absolut inte dricka alkohol enligt doktorn. Men hur fan gör jag då med fredagsdrinken, funderar Uggla i videoklippet.

Artisten skojar sedan om att han bestämt sig för att trotsa läkarens alkoholförbud.

– Jag får absolut inte dricka alkohol enligt doktorn, men hur fan gör jag då med fredagsdrinken tänkte jag? Då började jag googla på det där och hittade den här: ”Doctors’ special”, doktorns specialwhiskey. Men vad fan, det måste ju vara undantaget som bekräftar regeln?

Han fortsätter:

– Men så fanns inte det på Systemet så jag var tvungen att printa ut en etikett och sätta på en annan flaska, så det är egentligen Pernod som är där under. Med vad fan, det har ju inte doktorn någon koll på. Så jag säger bara skål och ha en trevlig helg!

Se den skämtsamma hälsningen själv här nedan