Ekorren upptäcker nya lakan i sängen. Hans reaktion kommer att göra din dag!

Gör dig redo att bevittna en av de sötaste videoklippen som någonsin filmats och lagts ut på internet.

Det här låter som en överdrift, men jag försäkrar dig, det är det inte. Ett klipp har nyligen laddats upp av Animals United som gör att hela internet smälter. En extremt söt och lekfull liten ekorre njuter grundligt när han får nya lakan.

Det låter kanske inte fantastiskt, men när du väl ser den här lilla killens lustiga ansiktsuttryck och förtjusande rörelser, kommer du förstå varför den har setts över 3 miljoner gånger.

En liten ekorre som rullar runt, gäspar och sträcker sig i nya, rena lakan. Det är nästan för gulligt.

Vem älskar inte doften av nytvättade kläder? Och nya lakan på en säng är inget mindre än himmelriket. Det ser ut som om den här ekorren håller med. Det underbara ögonblicket börjar med att den lilla sötnosen gnider ansiktet i de vita sängkläderna och ger från sig en enorm gäspning.

Ekorren sträcker ut sina små tassar och gör sig själv mer och mer bekväm för varje sekund som går.

Den lilla krabaten drar sin kropp längs de mjuka lakanen och gnider sin lilla nos i dem varje chans han får.

Ju mer avslappnad ekorren blir, desto mer gäspar och sträcker den sig. Hans lilla mun nästan fyrdubblas i storlek med varje gäspning. Det här måste vara den sötaste ekorren som någonsin filmats.

När ekorren sträcker hela sin kropp över lakanen ser man att han är i sin version av himlen. Han är trött och vill njuta av sängens bekvämlighet, men han är bara för upphetsad för att kunna ligga stilla.

Vem hade kunnat veta att en minut och 34 sekunder kunde vara så underbara? Jag skulle kunna kolla på denna ekorre hög av lycka hela dagen.


Dela på Facebook