Annons

Ella, 4, skickade brev till sin döda mamma - tusentals berördes av fina gesten

Annons

Fyraåriga Ella Lennon från Skottland bestämde sig för att skicka ett morsdagkort till sin mamma Jennifer i himlen. Några dagar senare damp ett brev ned i brevlådan – från oväntat håll, skriver Daily Mail.

Inför morsdag i Storbritannien skickade fyraåriga Ella Lennon ett morsdagkort till sin mamma Jennifer som i december förra året gick bort efter att ha kämpat mot en hjärntumör i fyra år.

Kortet som Ella skickade föreställde minioner från filmen ”Dumma mig” och på kortet stod det ”Du är en på minionen för mig, mamma”.

”Till mamma i himlen, glad mors dag. Jag älskar dig, Ella” stod det på hennes handskrivna kort. Hon hade dessutom skickat en teckning från filmen ”Dumma mig” där hon skrivit ”Du är en på minionen för mig, mamma”.


I en fin gest svarade en person på Royal Mail, Storbritanniens motsvarighet till Postnord, med ett brev till – något som hennes moster Linda Ross delade med sig av i sociala medier.

”Tittar ner på dig varje dag”

Ellas moster blev så rörd av gesten att hon delade med sig av inlägget på Twitter.

”I dag tog sig en vänlig främling från Royal Mail tiden att göra en liten tjej väldigt glad. Hennes ansikte lös upp med ett stort leende. Jag kan inte tacka dig nog!” skrev hon i sitt inlägg, som fick stor spridning.

På kortet som damp ned i brevlådan, med avsändaradressen ”Mamma, Änglavägen 1” stod det:

”Till min fina Ella. Tack så mycket för ditt speciella Mors dag-kort. Du är en på minionen för mig och jag älskar dig otroligt mycket. Miljoner, miljarder, triljoner – så mycket älskar jag dig”.

Du kommer att växa upp och bli en väldigt smart och speciell tjej och jag är så stolt över dig. Även om jag är i himmelen tittar jag ner på dig varje dag. Massor av pussar och kramar, mamma”.


Vilken otroligt fin gest av brevbäraren. Tänk vilken lycka för flickan att få bekräftat att mamman mottagit hans brev.

Dela artikeln för att hylla brevbäraren för att han ansträngde sig lite extra för Ellas skull, det är verkligen vad jag kallar medmänsklighet!

Annons