Annons

Elvis Presleys barnbarn Benjamin har växt upp – så här ser han ut i dag

Annons

I den kungliga familjen av rock n´roll finns det bara en kung - Elvis Presley.

Elvis dog den 16 augusti 1977 i Memphis, Tennessee – men hans musik lever vidare än i dag. Den är odödlig.

Vi har under åren sett många kopior av Elvis som gör allt från att viga brudpar i Las Vegas till att uppträda i den klassiska vita dräkten med röda strass. Många har försökt efterlikna rock legenden, men den som lyckats allra bäst (utan att ens försöka) är hans eget barnbarn, Benjamin.

Daily Mail och ansedda brittiska tidningen The Telegraph har rapporterat om honom. Lisa Marie Presleys son som är i 26-årsåldern är verkligen morfar upp i dagen.

– Han är verkligen så lik Elvis! Alla vände sig om och kollade när han var där. Alla drog tag i honom för att ta en bild, för det är bara kusligt, berättade Lisa Marie för CMT 2012, rapporterade Expressen.

Elvis slog igenom med dunder och brak när han var i 20-årsåldern, och i dag har hans enda dotterson växt upp. Benjamin får nu Elvis-fans världen över att jubla över likheterna med sin morfar. 

Det var den 1 maj 1967 som skådespelaren och modellen Priscilla Beaulieu sade ja framme vid altaret, gifte sig med sin Elvis – och blev fru Presley med hela världen.

De bytte ringar på Aladdin Hotel i Las Vegas, USA, och levde sedan som gifta fram till och med 1973. De fick dessutom en dotter som senare blivit mycket känd, Lisa Marie Presley.

Hon har i sin tur fyra barn. Elvis själv fick tyvärr aldrig träffa sina barnbarn.

Benjamin Keough följde aldrig i morfars fotspår och blev ingen rockmusiker, även om han för tio år sen gjorde ett försök när han skrev skivkontrakt med Universal, uppgav NY Daily News enligt Expressen. 

Man får nästan nypa sig i armen för att påminna sig själv om att det inte är Elvis som står där.

Bilden kan innehålla: 2 personer


Vad tycker du, hur lik är Benjamin sin morfar?

Annons