Emma äter 20 kökssvampar om dagen - "Godare än mat"

Hon kan inte tänka mig något mer delikat än en kökssvamp, vilket är ganska tung med tvättmedel.

23-årige Emma Thompson från Wallsend i England har en konstig besatthet som började när hon var ganska liten.

Hon har under många år ätit upp till 20 kökssvampar dag, och hon tycker att de smakar mycket bäst om de dränkts i tvättmedel med äpple smak.

Den unga kvinnan berättade till  Mirror att hon är avgjort beroende av bisarra mellanmål.

- Det är min dagliga vana. Vissa människor röker, jag äter kökssvampar. Det är inte en smutsig vana, det är rent, säger Emma Thompson.

Hon började mumsa i badsvampar när hon var bara tre år gammal.Eftersom det utvecklats till kökssvampar, som hon tycker smakar bättre.

- Jag älskar lukten och smaken av tvättmedel på kökssvampar. Det smakar som äpplen och skumning. Min mun är full av skum, säger den unga kvinnan.

- Så fort någon pratar om det, eller jag är på att diska, eller jag ser en förpackning av kökssvampar i en butik, så jag bara måste ha en.

Emma Thompson har en speciell OCD sjukdom som ger henne den bisarra lusten att äta kökssvampar. Hon har inte sökt professionell hjälp.

- Jag är definitivt beroende av det. Jag har försökt att sluta, men jag kan bara inte. Det finns inget botemedel för det, säger hon.

Även om hon har varit galen i kökssvampar i 20 år, var det bara två år sedan att hon började äta dem dagligen. Hon skär dem och tar dem till jobbet i en matlåda.

Hur många Emma Thompson äter på en dag beror på hur stressad hon är. Men det kan lätt bli upp till 20, medger hon.

- Jag tycker om smaken av kökssvampar mer än smaken av mat. Vissa människor går ut för att äta en biff, jag vill hellre ha en svamp.

Se Emma Thompson äta kökssvampar i videon nedan.


Dela på Facebook