En 2 år gammal pojke bad sin mamma om en violin - 1 år senare ger han livets show framför tusentals!

Akim Camara var inte ens tre år gammal första gången han spelade violin framför tusentals människor. I videon nedan kan man se hur underbarnet först blir introducerad av den världsberömda Andre Rieu innan Akim tog över scenen med den sötaste kostym vi någonsin har skådat. Andre berättade att han upptäckte Akim för bara någon månad sen.


”Kära damer och herrar, för några månader sedan i december för att vara exakt, hade vi en julkonsert i Berlin. Efteråt kom en liten pojke fram till mig. En två år gammal kille vid namn Akim. Det är inte ovanligt, vi har ofta många små barn i publiken. De sitter på sin mammas knä, de flesta hinner somna innan andra akten och vaknar upp i slutet med en full blöja. Inte Akim dock. Akim stannade vaken hela tiden och sade till sin mor: 'Jag vill spela fiol också. Liksom Andre.”


Mindre än ett år senare stod Akim på scenen bredvid sin hjälte och spelade en helt memorerad låt framför tusentals människor.


Kolla in det bedårande och otroliga framförandet i videon nedan! DELA gärna detta med alla du känner om du vill sprida ett leende!


Dela på Facebook