En främling märker att en hund smyger bakom en rullstolsburen person - klippet får nätet att smälta av kärlek

Danilo Alarcon visste inte hur han skulle gå vidare efter en hemsk olycka som lämnade honom förlamad. Allt i hans liv verkade stanna och han ville inte fortsätta

Livet i Davao, Filippinerna var redan komplicerat - men att bli förlamad gjorde saker tio gånger värre.

Lyckligtvis kom en ängel med päls in i Danilos liv. Den här vännen skulle förvandla Danilo från en deprimerad man med funktionshinder till en man som alltid var på språng!


Danilo fick en ryggskada när han körde motorcykel i sin hemstad. Innan han förstått vad som hänt så berättade läkarna att han var fullständigt förlamad från midjan och nedåt. Hur kunde han någonsin leva ett normalt liv igen?

Det var vid denna tiden som en gullig hund dök upp i hans liv. Danilo hade ingen aning om att en liten valp skulle bota hans depression och få honom att utforska världen igen!


Han träffade en liten hund vid namn Digong och visste direkt att de var menade att bli kompisar! Och Danilo hade verkligen rätt. Paret reste överallt tillsammans, åt måltider samtidigt och gosade till och med i samma säng.

Man kan säkert säga att det här paret var oskiljbara. 

Under de sju månaderna sen paret träffade varandra, har Danilo lärt Digong att hjälpa honom köra hans rullstol runt staden. Utan Digongs hjälp skulle Danilo knappast kunna navigera i sitt hem, än mindre de ojämna grusvägarna!

Faith Revilla och hennes man, Danjo, upptäckte Danilo och Digong och delade bilderna online. Hon pratade med Daily Mail om hur rörande synen var och förklarade att den här typen av djur-mänskliga band var något hon bara sett i filmer.


Vilket utmärkt exempel på varför hundar är våra bästa vänner i djurriket.

DELA detta för att visa att hunden är människans bästa vän. Ta en titt på denna söta video själv i videon nedan. 


Dela på Facebook