En främling tog en bild på henne medan hon ammade, för att förödmjuka henne - hennes svar är genialiskt.

Så är det helt plötsligt raderat efter detta.

En man var tydligen så förolämpad av Connor Kendall ammade på en restaurang att han tog en bild på henne och postade det på nätet anonymt.

Bilden spred sig snabbt online, och det var många som skrev elaka kommentarer om att hon ammade offentligt.

När mamman såg bilderna på internet, var hon bara tvungen att svara. Hon gjorde det på ett privat meddelande till mannen, som hon senare publicerad på Facebook.

Svaret har delats nästan 90.000 gånger. Vi visar ett urval av det här nedan.

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

moramdmasx3

- Igår såg jag mig själv på sociala medier. Jag var med där för att jag ammade min son offentligt. Jag har funderat på vad jag ska göra sedan dess. Här kommer det. Denna bilden togs utan min vetskap medan jag ammade min son. Mannen som tog bilden är helt främmande för mig, och han satt tre bord bort ifrån sig med sin egna unga dotter. Han tog bilden och la upp den på Facebook och Instagram, många av kommentarerna som  följde var skamliga, inte vara för mig, utan för alla tidigare, nuvarande och framtida ammande mammor.

- Under loppet av några timmar raderades bilden, blev publicerad igen flera gånger innan den slutligen raderades. Det gjorde verkligen ont eftersom jag inte på något sätt hade försökt att irritera han, så vad gav han rätten att göra så mot mig? När jag fick redan på hans namn skrev jag en personlig hälsning till han, förklarar hon vidare.

I meddelandet skrev hon:

- Kära Mr. (Namn borttaget). Jag vill bara att du ska veta att jag är mamman som ammade min son på restaurang i fredags. Jag är också kvinnan du kände behov av att ta kort på medan jag gjorde det. Och så postas bilden på Facebook på ett skamligt sätt.  När jag satt och beundrade din vackra dotter, postade du bilder på mig på Facebook och Instagram, börjar hon.

- Även om jag inte på något sätt är skyldig dig en förklaring, skulle jag vilja klargöra några saker. Jag gjorde inget fel. Jag vände mig bort för att amma min son och drog upp min skjorta igen när han var klar till förmån för restaurangens andra gäster. Om jag istället hade väntat så hade han gråtit för att han var hungrig och då skulle jag ha varit en dålig mamma. Jag pumpade inte mjölk innan jag gick hemifrån eftersom, 1. Min son inte gillar nappflaskor, och 2. Det är min rätt att ge han mat på det sätter jag tycker är rätt.

- Jag kommer att tacka dig för att visa allmänheten din okunnighet och för att belysa ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat.  Genom din utställning av mig och mitt barn, har du gjort ett par saker. Först, du vet, passar till många och du har avslöjar många andra som är lika trångsynta. Även o du förser få det att verka som om du visste vilka dina rättigheter var, var du ett offer för ditt hyckleri. Visste du att det är olagligt att dela bilder på minderåriga utan deras vårdnadshavares samtycke? Jag förstår att du känner dig obekväm att titta på mina bröstet.  Här är en idé: titta inte på dem.

- För det andra, du har gett mig en plattform att tala om amning ifrån. Du har inspirerat mig att kämpa.  Du kan vara säker på att åtgärder kommer att vidtas. Inte bara från mig utan också från andra som mig som känner att du begår ett angrepp på dem och deras rättigheter.

- Jag rekommenderar att du utbildar dig själv och din dotter om amning.  Bröstet är skapade för att föda våra barn. Det är samhället som har sexualiserat dem. Barn sexualiserat inte brösten förrns någon lär dom att göra det. Jag ber för att din dotter i framtiden väljer att amma, hon kommer inte att hängas ut på sociala medier. Med vänliga hälsningar, den fantastiska mamman, som du fotograferade när hon vårdade sitt vackra barn.

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

[adsenseCodeOne]

Dela på Facebook