En konstig hund traskade in i hennes trädgård. Då fann hon en lapp på hundens halsband..

Då och då dyker en hund berättelse som denna på Internet och sätter ett leende på mina läppar.

”En gammal och till utseendet trött hund traskade in på min bakgård. Jag såg på hans halsband och runda mage att han kom från ett hem som tog väl hand om honom. Han lunkade fram till mig och jag klappade honom lite på huvudet. När jag skulle gå in så följde han med mig in i huset, gick långsamt bort till hallen, lade sig i ett hörn och somnade. En timma senare vaknade han och gick till altandörren, där jag släppte ut honom

Nästa dag kom han tillbaka, hälsade på mig, gick in i huset och lade sig på samma plats som dagen innan. Där somnade han igen och sov i en timma. Detta pågick till och från under flera veckor.

dsad4dv

”Jag blev nyfiken, så jag fäste en lapp på hans halsband. ‘Skulle gärna vilja veta vem som är ägaren till denna underbara hund, och fråga om du vet om att han kommer till mig nästan varje dag för en tupplur."

”Nästa dag när han kom tillbaka satt en ny lapp på halsbandet. ‘Han bor i ett hus med sex barn, två av dom är under 3 år – han försöker bara ta igen sin sömn. Kan jag komma förbi med honom igen i morgon?”

Dela gärna den här trötta hundens berättelse med din familj och vänner!

Dela på Facebook