En kvinna får hämnd på hennes ex-man och hans unga flickvän

Skilsmässa kan vara väldigt rörigt och känslosam. Detta gäller särskilt om din partner lämnar dig för någon annan. I denna berättelse, så får en kvinna får en perfekt hämnd. Vi kan inte bekräfta om historien är en sann berättelse, men vi önskar verkligen att det är det.

ViralKing.se älskar att ge dig ett skratt. Om du tyckte att det här var roligt så tveka inte att dela den till dina vänner!

hus

Efter 37 års äktenskap, så dumpade Jake hans fru för hans unga sekreterare.

Hans nya flickvän krävde att de skulle bo i Jakes och Ediths (hans ex-fru) flera miljoner dollar hem. Eftersom Jake hade bättre advokater, så vann han. Han gav Edith, hans nuvarande ex-fru, bara 3 dagar till att flytta ut.

Hon tillbringade den den första dagen till att packa sina grejer i lådor och backar.

Den andra dagen, hon hade två lastbilar som kom och hämta hennes saker.

På den tredje dagen, satte hon sig för sista gången på deras vackra matsalsbord med levande ljus, satte på lite skön och lugn bakgrundsmusik, och tog fram ett halvt kilo räkor, en burk kaviar och en flaska vin.

När hon var färdig, gick hon in varje rum och stoppade ner halvätna räkskal doppade i kaviar i alla ihåliga gardinstänger. Hon städade sedan upp allt i köket och gick sin väg.

När Jake återvände med sin nya flickvän, var allt fantastiskt de första dagarna.

Huset började långsamt att lukta. De försökte med allt - rengöring, moppa och vädring på plats. Ventilationen kontrollerades efter döda gnagare och mattor städades. Luftrenare hängdes överallt. Desinfektör kom för att desinficera huset, i slutändan fick de slänga all dyra ullmattor. Ingenting fungerade.

Folk slutade komma på besök. Reparatörer vägrade arbeta i huset. Städerskan slutade.

[adsenseCodeOne]

Slutligen kunde de inte ta stanken längre och bestämde sig för att flytta.

En månad senare, trots att de hade sänkt sitt pris på mitten, så kunde de inte hitta en köpare till sin stinkande hus. Ordet kom ut och så småningom även de lokala fastighetsmäklare vägrade att ringa tillbaka. Slutligen fick de låna en stor summa pengar från banken för att köpa ett nytt hus.

Edith ringde Jake och frågade hur det gick. Han berättade för henne historian av deras ruttnande huset. Hon lyssnade artigt och sa att hon saknade sitt gamla hem förskräckligt och skulle vara villiga att minska sin skilsmässa uppgörelse i utbyte mot att få huset tillbaka.

Han visste att hans ex-fru inte hade någon aning om hur illa lukten var, så han gick med på ett pris som var cirka 1/10 av vad huset hade varit värt utan lukt, men bara om hon var skrev under papperna med hans krav samma dag. Hon gick med på det och inom en timme så levererade hans advokater all pappersarbete.

En vecka senare står Jake och hans flickvän leende när de tittar hur flyttföretaget packar in allt i lastbilar för allt för att ta till sitt nya hem...

Inklusive gardinstängerna.

Dela på Facebook