En kvinna går in i en butik. Men sättet hon behandlas av butikschefen? Jag är chockad!

Den här unga butiksarbetaren upplevde något som upprörde han så mycket att han bara var tvungen att dela berättelsen på internet. 

Så här skriver den anställde på forumet Reddit:

"Så låt mig börja med att förklara hur min butikschef ser ut: Han är 190 cm lång och ser rätt skrämmande ut, men i kontrast till hur han ser ut är han egentligen en väldigt trevlig kille. Det här var när jag insåg vilken typ av människa han var.

Jag hade bara jobbat i butiken i ungefär 7 månader, när en kvinna och två barn kom in. En var ungefär 2 år gammal och den andra var ungefär 5 år. Deras mamma såg skrämd ut, hennes hår stod åt alla håll och det såg ut som om hon inte sovit på flera dagar.

Hon gick fram till mig och bad om att få träffa butikschefen, så jag ringde honom. Jag jobbade i självscannings-kassa den dagen, vilket är lite slappare än andra arbetsuppgifter, så jag hade lite tid mellan kunderna.

Det var då jag råkade höra när kvinnan pratade med honom.

Hon hade rymt från sin make som misshandlade henne, och bodde i grannstaden där hon med hjälp av en vän hade fått en lägenhet. Men hon hade inget att äta och hon bad honom om hjälp.

Butikschefen sa till henne att fylla en korg med mat, gå till min kassa när hon var klar och gå till delin så barnen kunde få sig lite varm mat. Hon gick därifrån och en halvtimme senare ställde hon sig i kön till min kassa.

Jag ringde butikschefen som kom dit och sa åt mig att slå in varorna som vanligt. Sedan tog han fram sin plånbok och betalade för allt.

Sedan bad han mig komma in till hans kontor, så jag bad kvinnan att vänta.

Han sa att han ville att jag skulle hjälpa kvinnan att bära varorna till bilen, och ge henne en lapp som han hade skrivit. Han gav mig papperslappen och jag följde henne till bilen. När jag gav henne lappen, började hon gråta.

När jag då frågade henne om allt var bra, räckte hon mig lappen.

Min chef hade helt enkelt skrivit hur ledsen han var för hennes livssituation och att hon behövde ett jobb så kunde hon bara dyka upp igen inom ett par dagar. Han telefonnummer stod också uppskrivet, ifall hon skulle behöva en barnvakt.

Såklart återvände hon till butiken några dagar senare, och hon är en väldigt trevlig person som fortfarande jobbar här.

Det här är en av många anledningar till varför jag älskar butiken jag jobbar på, och jag tror att jag har den bästa chefen i hela världen."[contentblock id=3 img=gcb.png]

Dela på Facebook