Annons

En kvinna hör en hund skälla i skogen - men vänta tills du ser vem hon skyddar

Annons

En kvinna larmade djurpolisen sedan hon hört en hund skälla intensivt i flera timmar ifrån ett skogsområde i närheten. Djurpolisen Michelle Smith åkte till platsen för att undersöka, men blev chockad av sin upptäckt.

När djurpolisen väl kom fram till platsen blev de chockade av vad de upptäckte i en ravin på platsen. Där fanns mycket riktigt en liten hund.


Men där fanns också något mer. Hon följde hundens skall samtidigt som hon klättrade ned för att rädda henne. När hon väl kom fram insåg hon att hunden diade en liten och övergiven kattunge. Hunden, som utan problem hade kunnat gå ifrån platsen valde istället att stanna vid kattungens sida och försöka tillkalla hjälp. 


Det stod snabbt klart att den lilla hunden hade adopterat den övergivna kattungen; hon tvättade, skyddade och tog hand om den i flera dagar. Djurpolisen tog omedelbart med sig de båda små djuren till ett djurhem där paret fortsatte att vara oskiljbara.


Efter att ha sett ett inslag på TV om hunden och katten som var bästa vänner bestämde sig en man och hans hustru för att adoptera hunden som heter Goldie och katten Kate. Och än idag agerar Goldie fortfarande som Kates mamma, precis som hon vakade över henne i ravinen i skogen. 


Se räddningen och deras fina relation i klippet här:

Annons