En kvinna skäller ut pojken i kassan - då bryter han ihop och berättar sin hemlighet.

Pojken bakom kassan fumlar så mycket med varorna, att en kvinna börjar skrika på honom. När han bryter ihop, kom den hjärtskärande sanningen fram för hela kön.

I fredags var Paige Yore från Colorado, USA, ute på en shoppingrunda i sitt lokala köpcentrum när hon bevittnade en scen som skulle beröra henne och alla andra djupt.

Nu är hennes video viral.

Idag säger hon att hon stått i kö i 20 minuter. En cirka 16-årig pojke kunde inte få något att funka bakom kassan. Han kunde inte komma ihåg artikelnummer och varor ordentligt.

— Jag tänker, ”vad fan hände honom imorse som gjorde hans dag så dålig.” Jag är irriterad eftersom jag har väntat länge, när en kvinna lutar sig fram mot den unge mannan och börjar skrika: ”Du är kass på kundservice, jag förstår inte hur du någonsin fick jobb här!” Hon var bara så oförskämt mot honom. Jag hjälpte henne packa upp varorna bara för att få ut henne därifrån, säger Paige i videon.

Den arga kvinnan drar sitt kort, men det medges ej. Då brister det för henne och skriker att det är pojkens fel att kortet inte fungerar.

— Jag tog tag i henne och sa: Den unge mannen har uppenbarligen en dålig dag. Det är inte hans fel att du inte har pengar på kortet, säger hon.

Då brister det för tonåringen som börjar gråta hejdlöst. Han lämnar kassan för att krama Paige, medan tårarna rinner.

Han har äntligen samlat sig och förklarade varför han inte kunde koncentrera sig på jobbet.

— Min mamma begick självmord imorse, men jag måste jobba för att betala vår hyra och räkningar, och jag har inte ens en mamma längre.

Hon gav honom alla pengar hon hade.

- Det visade mig bara att även om man får dålig service, även om någon är oförskämd, så bli inte arg på dem, för de kämpar en kamp som ingen av oss vet någonting om. Vi alla har saker i livet som är svåra. Vissa dagar är dåliga. Men vi måste vara tacksamma att vara vid liv och behandla andra som vi själv vill bli behandlade, säger Paige Yorse tårögd i videon.

Hör hennes gripande berättelse nedan.


Dela på Facebook