Annons

En kvinna tjänar 770 kronor i timmen som en professionell mysare

Annons

Snacka om ett mysigt jobb!


Det kanske låter som ett skämt, men det är många personer som på senaste tiden blir legitima professionella mysare. Hälsa på Robin Marie - en proffsmysare

De här mysare träffar sina klienter mot en avgift för att mysa med dem, beröring, hålla i handen och andra platoniska beröringar.

Den här icke-sexuella terapin kan vara allt från bara fem minuter till över natten beroende på klientens behov. Marie litar på kraften hos beröring. Det är på grund av denna övertygelse som hon fullföljde en karriär som en professionell mysare.


Marie berättar att det är väldigt naturligt att vilja ha beröring och att dessa sammankomster kan visa sig vara riktigt givande för många personer.

Du kanske inte tycker att det här känns som ett seriöst jobb, men mysare behöver gå igenom en process för att bli certifierade. Organisationen Cuddlist erbjuder ett certifikat program som varar ungefär fyra månader.

Marie har dock även en magisterexamen inom rådgivning och psykologi enligt hennes hemsida, vilket också är något som hjälper henne att bättre relatera till sina klienter och förstå deras personliga behov.


Marie följer en strikt protokoll när hon väljer sina klienter.

Hon kräver identifikation, och klienterna måste även skriva på ett kontrakt som anger personliga gränser för sammankomsten.

Vissa klienter vill mysa, men vissa anställer Marie bara för lite sällskap. Det är många som blir förvånade när de hör att Marie tjänar 80 dollar (770 kr) i timmen för detta jobb.

Marie tror att det här yrket blir vanligare i framtiden. Om du vill lära dig mer om hur du kan bli en mysare eller om du vill anställa en istället, se då till att du tittar på den här videon nedan:

Annons