Annons

En liten pojke med ryggmärgsbråck har lärt sig att gå själv... Det här är den mest fantastiska filmen du kommer att se i dag!

Annons

Roman Dinkel är bara två år gammal, men han har redan vunnit hjärtan av miljontals internetanvändare. Och det är inte en överdrift! Klippet som kan ses på ett ögonblick har setts över 139 miljoner gånger! 

När Romans mamma, Whitney Dinkel var gravid i 20:e veckan, kom doktorn med ett sorgligt besked till henne.


Hennes son led av ryggmärgsbrott. Läkarna bestämde sig för att operera pojken medan han fortfarande var i livmodern. Detta innebar att pojken kunde andas efter födseln. Läkarna varnade också de framtida föräldrarna om att barnet troligen aldrig skulle kunna gå självständigt.


Adam och Whitney Dinkel försökte dock vara optimistiska.

Roman är nu två år gammal och har nyligen lärt sig att gå sig med ett par kryckor. Hans föräldrar har skapat en Facebook-sida som heter Defying Odds: Romance's Journey ("Övervinner alla förutsägelser: Romance of Romance"). Det finns de olika inspelningarna där vi kan följa Romans väg genom livet.

Några av filmerna har blivit mycket populära på Facebook. Och när du ser dem förstår du varför. Det fantastiska leendet på Romans ansikte är så charmigt.

Ta en titt på den här urgulliga videon när Roman tar sina första steg med sitt nya hjälpmedel.

När han ropar på sin hund Maggie smälter man. Dela artikeln med dina vänner på Facebook för att önska Roman all lycka till i framtiden, han är verkligen en liten kämpe!

Toddler warms hearts in viral video

"I'm walking! I'm finally walking!" Adorable toddler with spina bifida warms hearts with video showing him celebrating his first steps. https://abcn.ws/2vQnKgJ

Posted by ABC News on Thursday, August 16, 2018

Annons