En mamma anställde en blyg, ung barnflicka för 5 dollar i timmen - för att sen få reda på att hon var prinsessan Diana! - ViralKing.se

En mamma anställde en blyg, ung barnflicka för 5 dollar i timmen - för att sen få reda på att hon var prinsessan Diana!

Här är en liten historia-pärla som du kanske inte hört förut. 

År 1980, var Mary Robertson en amerikansk affärskvinna i London. Den hårt arbetande mamman letade efter en nanny för att hjälpa henne att ta hand om hennes son, Patrick.

Mary ringde upp en lokal myndighet. Den enda deltids nannyn som de hade tillgänglig var en 18-år gammal tjej vid namn heter Diana Spencer.

Diana dök upp för en intervju och Mary anställde henne på plats. Hon betalade Diana 5 dollar per timme för att göra en mängd olika sysslor, som att ta hand om tvätten, plocka upp leksaker och diska.

En dag, hittade Mary ett papper om en insättning från Dianas bank under soffan - och eftersom Maria arbetade inom finans, visste hon att namnet på Dianas check var en chockerande ledtråd till hennes identitet.

Mary upptäckte att denna blyga, väluppfostrade nanny egentligen hette Lady Diana Spencer, en aristokrat från en av Englands äldsta, finaste familjer.

Det stämmer, innan Diana blev hela världens prinsessa arbetade hon för 5 dollar per timme med att ta hand om den underbara pojken Patrick.

Titta på videon nedan för att se hur Diana reagerade när Mary fick reda på sanningen om Diana - det är bara en annan inblick i hur ödmjuk och snäll hon verkligen var.

Vänligen DELA denna otroliga historia med alla du känner på Facebook!Dela på Facebook