En mamma skriver sommarbrev till sina barn. Läs vad hon skrev? Hysteriskt roligt!

Sommarlovet har börjat för de flesta. Åtminstone för barnen. Det betyder att de tar upp en stor del friheter. Det kan snart bli en hel del att göra både för mamma och pappa.

Mödrar blir plötsligt tilldelade i rollen som "tjänare" Kanske lite utan barn tänker på det; det de har fokuserat på är sommar, sol och skollov.

Så vad kan man göra med detta "problem"?

Bloggaren M.Blazoned har hittat ett roligt sätt att göra det på. Efter att barnen läst brevet hon skrev, tror vi att de kan besluta om att göra saker lite annorlunda denna sommar. Brevet är hysteriskt rolig och stämmer så bra. Genialt!

Inlägget publiceras med tillstånd.

Källa: M.Blazoned

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

Hej barn,

Känn er fria att lägga era grejer var helst ni vill nu i sommar. Halvdruckna smoothies i vardagsrummet? Inga problem. Jag tar hand om det. Strumpor i hallen. Jag tar det också. Disk i diskhon. Kör bara på. Lego? Överallt? Älskar det. Och ja, känn er fria att släpa runt era täcken i huset och lämna dem i samma ögonblick ni inte längre behöver dem. Jag kommer kärleksfullt att vika ihop dem och återlämna täckena till era rum.

Dörrar? Att stänga dem är valfritt. Jag är alldeles bakom er, så, allvarligt, oroa er inte över det. Jag älskar när getingarna kommer in och luftkonditioneringen åker ut. Varför ska vi vara isolerade i vårt klimatkontrollerade hus? Öppna dörrar är policyn som gäller i detta hus. Vi har oändligt med pengar.

Och det är helt okej att lämna era blöta badkläder och handdukar på vilka ytor som helst, från golvet till trappräcket. Jag älskar högar, men var kreativa! Och just det, att lägga dem på målade träytor är det bästa. Jag tar hand om dem så att inte sliter på träet. Ni är upptagna. Stopp. Återvänd till ert Netflix. Vänner blir inte sett på av sig självt.

maz1

Och låt mig veta när ni är hungriga. Känn er inte begränsade av normala mattider. Och snälla, koordinera inte mellan er. Köket är öppet dygnet runt och jag kommer gladeligen att slänga ihop vad helst ni vill ha, när helst ni vill ha det. Jag har en examen i att laga mat fort.

Och om ni gör något själva, lämna varenda grej precis där ni sist använde det. Även mjölk. Om det slutar illa… Köp bara mer. Pengar? Snälla, jag jobbar bara lite mer. Och städningen tar jag hand om. Jag kommer att gå i era fotsteg och städa undan allting. Det är roligt för mig att fungera som en vikarie i er matlagningsvärld. Typ: "Wow, hur lyckades de få så mycket riven ost på bänken? Imponerande."

Och varje gång ni är törstiga… ta ett nytt glas. Vi har massor. Och jag älskar verkligen att fylla och tömma diskmaskinen. Och så vitt jag vet har vi oändligt med elektricitet och vatten. Världen ligger för våra fötter.

Och om något plötsligt dyker upp med era vänner – jag är på. Jag kör er dit eller hämtar er, eller äsch, både och. Jag menar, jag har ju både en bil och ett körkort som ligger och skräpar. Och snälla, ni behöver inte ge mig någon förvarning. Jag kan enkelt avbryta med vad jag nu har för mig, till och med att jobba, för att skjutsa er. Jag vet ju hur värdefull er tid är. Behöver ni pengar till bio? Inga problem.

biod3

Och till minstingen, när du känner för det, jag kör dig till poolen. Och innan vi åker kan du klaga och vrida på dig medan jag smörjer in dig med solskyddsfaktor. Håll inte igen, var bara dig själv. Uttryck hur du känner. Det är ju kallt, eller hur? Jag älskar utmaningen när du kryper undan centimeter för centimeter medan jag smörjer in dig. Bra stretching för mina armar och min rygg. Snällt av dig att tänka på mig.

Och en sak rörande simglasögon. Jag har koll. Bry dig inte om att hålla koll på dina. Min huvuduppgift i sommar är att veta var dina simglasögon är, hela tiden (på den vänstra sidan av bilen, fastkilade mellan sätena). På natten sover jag med dem under min kudde. Vi kan inte vara nog försiktiga. Hur ska du kunna simma utan dem?

ef4c2

Och så några grejer rörande hemfriden såhär i sista-minuten: Rulla med ögonen? Ja! Jag älskar den omedelbara feedbacken jag får på mina tankar och idéer. Hur kan jag annars avgöra om jag tillfredsställer era behov eller inte? Duscha? Valfritt. Ni vet vad som är bäst. Jag litar på er. Att bära solhatt? Inte en chans. Ju mer sol desto bättre. Sysslor? Säg bara till mig när ni har tid. Ogräset och oredan kommer inte att gå någonstans.

Och en sista grej… Snälla, bär alltid era hörlurar så att ni inte kan höra mig när jag pratar med er. Kommunikation är så överskattat. En sak ni inte visste om mig? Jag älskar att skrika så lungorna nästan spricker tre eller fyra gånger utan att få något svar. Det är väldigt befriande.

Kalla mig galen, men om ni följer alla dessa instruktioner tror jag att sommaren kommer att bli kanon för oss alla.

Men om ni inte förstår sarkasm kommer ni inte att klara er till juli. Det är ert val…

Oavsett...

Jag älskar er alla.

Dela på Facebook