Annons

En man börjar sjunga: Men lyssna nu när 200 barn öppnar munnen

Annons

Musik är ett bra sätt att föra folk samman. Även de som inte kan sjunga bra eller är tondöva kan uppskatta bra musik. Flera musiker och sångare som har haft hörselproblem har fortfarande lyckats producera enastående musikstycken.

Det är inte lätt att göra en sång på egen hand, men det kan lägga till svårigheten att producera ett musikstycke med hundratals människor. Men när en kör kan det, anses det ofta som en minnesvärd och vördnadsfull framträdande.

Nyligen sjöng sångaren och YouTube-stjärnan Peter Hollens den ikoniska sången "You Raise Me Up" med hundratals människor i ett auditorium.


Låten har haft många tolkningar av olika artister och musiker. Inte många människor vet det här, men låten var ursprungligen komponerad och utförd av en irländsk-norsk duo som heter Secret Garden. De utförde låten med sångaren Brian Kennedy i 2002 och var bara en mindre hit i Storbritannien.

Det var först när den sjöngs av Josh Groban som låten blev en stor hit i USA och blev populär runt om i världen. Sedan dess har många tolkningar gjorts, eftersom denna underbara sång inspirerar miljontals runt om i världen.


Hör Peters underbara tolkning nedan och dela gärna vidare det mäktiga framträdandet till alla dina vänner på Facebook!

Annons