En man finner en baby inlindad i en filt i mitten av en park. När jag ser vad han gör... Fantastiskt!

För Raul var det bara en vanlig morgon på väg till jobbet. Men när han gick genom parken, såg han en smutsig handduk bredvid ett träd. Och handduken rörde sig. Raul hade ingen aning om det var ett djur eller bara ett grymt skämt. Så medan filma med sin mobiltelefon, närmade han det försiktigt.

da1

När han lyfter handduken, tappar han andan: det är en liten bebis! Flickan måste ha fötts nyligen – en bit av navelsträngen var fortfarande fäst vid henne. När Raul återhämtar sig från chocken, gör han det enda förnuftiga man kan göra när man står inför en sådan situation: han rusar med den nyfödda till närmaste sjukhus.

da2

Och miraklet: barnet är friskt och kommer att till fullo återhämta sig. Men det finns ingen indikation på vem som kunde vara barnets föräldrar. Å andra sidan, eftersom han tog hand om flickan, anser Raul att det finns ett speciellt band mellan honom och den lilla varelsen.

Så han gör ett beslut som kommer att förändra hans liv drastiskt och för evigt: han vill adoptera barnet.

da3

Rauls hela familjen stöder till fullo hans beslut. Även om barnet hade den värsta möjliga starten på livet, men eftersom Raul var där vid rätt tidpunkt och plats, har den lilla flickan nu en verklig chans igen.

Här är videon som visar hur Raul hittade den nyfödda:


Dela på Facebook