En man misstänkte sin fru vara otrogen - då gjorde han en plan

Denna intressanta historian har vi hittat. Den ursprungliga källan är okänd, så vi är osäkra om detta är verkligen sant, men den är underhållande. En man var ganska säker på att hans fru var otrogen mot honom, men var inte säker hur han skulle hantera situationen. Efter en hel del smarta planeringar kom han på precis rätt sätt för honom att konfrontera henne och se till att alla visste att det var hon som stöka deras äktenskap. Kolla in historien för att se hur han hanterade situationen.

higdfc

Jag hade en känsla av att hon var otrogen, alla varningslampor blinkade rött. Hon började skratta hela tiden när hon skrev sms, och sa att det bara var hennes mamma när jag frågade vem det var. Hon var ofta tvungen att jobba sena kvällar på jobbet. När jag ringde till jobbet, sa hennes kollegor att hon hade slutat för flera timmar sedan. När jag frågade henne vad hon gjorde, började hon bara skratta och sa att det var något de gjorde mot varandra på kontoret hela tiden.

Ögonblicket när jag definitivt visste att något var fel var när hon gick ut för att ”köpa mjölk” vid 22:30 på kvällen och inte komma tillbaka förrän 01:00 på natten. Jag ska ge några goda råd från det jag lärt mig – misstänker du att din bättre hälft är otrogen; sätt en privatdetektiv på fallet. De vet vad de gör, och de kommer att ge dig konkreta bevis som kommer att vara till hjälp under skilsmässan.

Någon månad senare var det hennes födelsedag. Jag vet vad du tänker: Varför i hela friden väntade jag så länge innan jag konfronterade henne – och var det verkligen nödvändigt att göra det på hennes födelsedag? Svaret på den första frågan är att jag behövde skaffa mig så mycket bevis som möjligt (som jag senare skulle kunna ge till min advokat) samtidigt som jag letade efter en ny bostad. Och svaret på den andra frågan: Naturligtvis var det tvunget att ske på hennes födelsedag. Du förstår, när jag frågade henne vad hon ville göra på sin födelsedag, insisterade hon att jag lika gärna kunde gå ut med mina vänner, eftersom hon var tvungen att jobba och ändå inte ville bli påmind om att hon blev äldre.

Jag insåg självklart att något var lurt, och efter att jag hittat en flaska champagne och två glas gömda i garderoben i sovrummet, var det något som klickade. Så jag gjorde det alla förnuftiga män skulle gjort; Jag gick över till en kompis och lät henne tro att jag gick ut med mina vänner, som hon ville. Väl där tog jag upp telefonen och ringde hennes mamma, pappa, syster och flera av hennes vänner. Jag sa till dem att jag vill ordna en stor överraskningsfest, där vi alla smög in i hennes rum med partyhattar, konfetti och tårta. Låter roligt, eller hur? Gissa om det var.


Jag fick alla att mötas upp utanför vår lägenhet klockan halv åtta morgonen därpå. Vi ställde oss i hissen (vi var runt 8 totalt), hennes mor med en tårta i händerna och jag upptagen med att berätta hur tysta vi måste vara. Jag vrider försiktigt om nyckeln i låset och vi smyger tyst in i hallen utanför sovrummet. Alla har en varsin visselpipa i munnen, och hennes mamma håller ett fast grepp om tårtan med ett stort leende på läpparna.

Jag öppnar snabbt dörren samtidigt som vi alla skriker: ”Surprise!”

Men det var vi som fick oss en överraskning. Där stod min fru naken medan hennes älskare i sängen stirrade förvånat på oss. Hennes mamma tappar tårtan i golvet, och hennes pappa och systrar skriker högt. Jag låtsas att jag är helt bestört, medan hennes vänner försöker driva oss ut ur rummet samtidigt som de skriker på henne. Min fru, eller ursäkta – min ex-fru – gråter och skriker ”Hur kunde du?” till mig, under tiden hennes älskare desperat försöker få på sig byxorna så han kan springa ut ur lägenheten.

Det är utan tvekan en av de bästa födelsedagspresenter jag någonsin har gett.


Dela på Facebook