Annons

En man var otrogen på sin fru med en get, hon kom på det på ett sjukt sätt..

Annons

Man-cheats-on-wife-with-goat

Wichita County, Texas - En kvinnan upplevde den största överraskningen i hennes liv igår morse. Medan hon surfade på nätet, fick hon syn på ett videoklipp som involverar hennes man och en get ha sex.

Det är i själva verket när hon kollade in hennes webbläsare historia där hon upptäckte hennes makes dubbelliv. Han hade laddat upp den flertal kontroversiella filmer på sitt YouTube-konto.

"Han var alltid så snäll mot djur, jag skulle aldrig ha tänkt mig detta i hela mitt liv", förklarar kvinnan tydligt chockad av sin upptäckt.

Filmerna, som nu borta från YouTube, har även bidragit till att sätta 42-årige mannen häktad. Enligt den misstänktes personliga dagbok som de hitta, så hade han också sex med olika djur från familjens gård, som en kalkon och ett lamm.

Tyvärr, det här är inte den första gången denna typ av händelse inträffar. Inte mindre än 19 fall av tidelag har rapporterats i samhället under de senaste 5 åren, en situation som oroar myndigheter som beskriver sig själva som hjälplösa på detta fenomen.

Tidelag, alltså att ha sex med djur har varit lagligt i Sverige i nästan 70 år. Man har ansett att djurskyddslagen har varit tillräcklig för att skydda djuren. Men de senaste åren har röster höjts för att skärpa lagstiftningen. Och från och med den 1:e april är tidelag återigen förbjudet i Sverige. Tack o lov.

Annons