En övergiven hund går in för att dö i familjens badrum, sedan inser han att han kommer att räddas.

Hunden Dylan var bara några få dagar ifrån sin död, och han verkade vara fullt medveten om det hjärtskärande faktum.

Det verkar som att Dylans tidigare ägare övergav honom när han var i som mest behov av hjälp. Dylan hade fluglarver som växte inne i hans öra, och de spred sig som en löpeld. Det var bara ett par dagar ifrån innan de skulle börja attackera hans hjärna.

Så efter att hunden har vandrat upp och ner igenom de ensamma gatorna så hade han äntligen hittat en lugn plats att vänta på sin död på. Han bröt sig in hemma hos en familj och smet in i deras badrum för att lägga sig ner för sista gången.

Men familjen kom hem och fann en fruktansvärt sjuk hund. Det är då de kallade på de fantastiska männen och kvinnorna från Animal Aid.

En kort tid efter det så kom räddningsteamet kan du upptäcka att Dylan verkade förstå att de är där för att hjälpa honom och rädda hans liv.

Även fast han kände en fruktansvärd smärta så gör han sitt bästa för att vara en bra hund. Hans svans börjar vifta som en galning, och han står upp för att leka.

Efter en lång och svår kirurgisk ingrepp så var Dylan räddad och fick den andra chans som alla djur förtjänar.

Varning för väldigt starka bilder, det är svårt att titta på videon nedan men det är värt det för att i slutändan se Dylans leende!

Vänligen dela denna fantastiska djurräddningen om du skulle älska att ha Dylan i ditt hem!


Dela på Facebook