En rik man letar efter sin älskade hund på slakteriet. Det han ser kommer att kosta honom alla hans pengar

Wang Yan från Gelong i Kina har fått sig en liten förmögenhet genom att arbeta effektivt inom den lokala stålindustrin. Han kunde inte riktigt tänka sig att vara lycklig, eftersom det finns många i Kina som tjänar så mycket pengar. Wang gjorde dock något som ingen förstår, om de inte älskar djur ...

Wang Yan liv förändrades när någon stal hans älskade hund. Det är nog ingen nyhet för de flesta av er - i Kina de äter hundkött, som anses vara en delikatess. Det var 2012. Wang tittade på  djurhem, satte upp massor av annonser - utan framgång. Han bestämde även att gå till slakthus, och detta besök förändrade hans liv fullständigt.

om1

Wang kunde inte tro att 2000 hundar var i slakteriet, och väntade på en fruktansvärd död. Tyvärr hade han inte hitta sin hund, som i sin tur räddade han alla de andra! Föreställ dig att mannen .... köpte hela slakteriet, och gjorde den till ett djurhem!

om2

Wang Yan säkrade djuren ett varmt hem, mat och medicin. Han gjorde det till en hederssak att hitta några ägare som skulle älska hundar.Under de två år lyckades han skapa en stor framgång - för närvarande är det bara 215 hundar som inte har hittat ett hem. Det blir också alltid nya hundar, och Wang avvisar aldrig hjälpa. Det finns dock en mörk sida..

om3

Att driva detta hundstall har förstås varit oerhört kostsamt för Wang. Av de miljoner han tidigare tjänat inom stålindustrin har han använt hela sin förmögenhet för att rädda hundarna. Det är inget problem tycker han, och skulle gladeligen göra samma sak igen bara för att kunna rädda hundarna från köttfabrikerna.

Denne varmhjärtade person tar inte emot pengadonationer för att driva sitt hundstall, han tar heller inte betalt av de utvalda personer som får adoptera hundarna. Det enda han accepterar för att kunna fortsätta driva sitt projekt är hundmat och andra hundrelaterade gåvor.

om4

Yangs målmedvetna hängivenhet för att rädda tusen och åter tusentals hundar från deras annars grymma öde är verkligen beundransvärt. Tack för det du gör Wang, du är verkligen en sann hjälte!

om5

Dela på Facebook