En tjuv stjäl hans paket, då kommer han på denna storslagna hämnden.

Tom Mabe märkte att paketen som skulle komma till hans dörr försvann mystiskt, så han antog att de hade blivit stulna. Men när han diskuterade det som hänt med sin granne upptäckte Tom att det var ett utbrett problem. Då bestämde han sig för att ta saken i egna händer och hämnas på den misstänkta tjuven.

Mabes plan innebar att en låda full av bajs som skulle explodera på tjuven och/eller tjuvens bil! Han gjorde ett test av bajslådan innan han la ut sin fälla sedan ställde han in sina övervakningskameror mot framsidan. Efter detta gick Tom tillbaka in på sitt kontor och väntade på att tjuven skulle ta betet.

Det dröjer inte länge innan en bil stannar vid tomten och en äldre man hoppar ut från passagerarsidan. Han går lugnt fram, plockar upp fällan och går sedan tillbaka till sin bil och kör iväg som om ingenting hänt. Mabe såg det hela live från sitt kontor och visste nu vem tjuven var. 

Tyvärr skulle lådan explodera 40 sekunder efter att den var rörd, då hade den skyldige redan hunnit köra iväg från övervakningskameran. Men som tur är hade Mabe satt upp en annan kamera som filmade vägen, och den på den kameran fångas tjuven när han får det han förtjänar!

Dela med dig av denna roliga hämnd med dina vänner och din familj!Dela på Facebook