En ung kille ska ansöka till högskolan och upptäcker att han varit en ''försvunnen person'' i 12 år.

I Augusti 2002 försvann en liten pojke från sitt hem i Alabama. Den då fem år gamla Julian Hernandez blev anmäld försvunnen av sin mamma efter att hon hittat en lapp från pojkens pappa där han skrev att han tagit sonen.

12 år passerade och Julian fortsatte att leva sitt liv, han mådde bra, var lycklig och frisk. Han hade en bra uppväxt med sin pappa i Ohio. En pappa som hade ändrat sitt namn och tagit en falsk identitet.

Hundratals tips om var Julian befann sig strömmade in under många år och Julians mamma gav aldrig upp hoppet om att hon en dag skulle bli återförenad med sin son. Av alla tips var det aldrig något som ledde någonstans, utan de visade sig vara falska.

Så fortsatte det tills Julian blev 18 år och skulle söka in på högskolan. Julian märkte att hans personnummer inte matchade hans namn och inte förrän då började den chockerande sanningen komma fram.

Julian förmodade att det hade blivit något slags fel i hans personuppgifter och gick därför till en studievägledare för att få hjälp att slutföra sin ansökan.

Det var då allting avslöjades. Studievägledaren hittade Julian på en lista över försvunna personer. Han fann ut att Julian blev kidnappad som barn - av sin egen far.

Myndigheterna säger att Julians mamma var bortom lycklig att höra att hennes saknade son lever och mår bra.

Julian har vuxit upp till att bli en väldigt fin och skötsam kille. Han har bett domaren om att inte sätta hans far i fängelset, han säger att han förlåter honom. "Att leva utan en mor har varit smärtsamt, men om ni tar min far gör ni samma sak mot mig ännu en gång."

Se videon nedan för att veta mer och DELA denna otroliga historia med dina vänner och familj på Facebook!


Dela på Facebook