Annons

En ung läkare ska kolla upp kvinnans bebis efter 2 veckor och överraskar henne med en underbar gåva

Annons

En frisk nyfödd bebis är en fantastisk gåva, speciellt för de av oss som är mer känsliga för ett växande barns skörhet och som oroar oss för att något kan gå fel.

Detta kan vara en av de många anledningarna till att Erik Bostrom, en läkare från Minnesota älskar att fira och hedra barnets födelse som han hjärt till att leverera till denna värld. Du skulle aldrig gissa hur otroligt tankeväckande den här mannen är och vad han är villig att göra för att göra sina patienter lyckliga. 


Dr. Bostrom är en 33-årig obstetrikare vars jobb är att främst hjälpa kvinnor att hantera sin graviditet, förlossning och hälsan efter en förlossning på ett säkert och korrekt sätt. I sitt yrke har han haft många möjligheter att leverera ett barn till denna värld. Det är helt enkelt den bästa delen av hans jobb!

Som en ny läkare på landsbygden i Minnesota är han avsedd att skaffa bra kontakter med sina patienter, inte bara genom att vara en bra läkare för dem utan också genom att vara tankeväckande och generös på andra sätt. Så han tänkte på att sy och göra personliga filtar till sina nyfödda patienter!

Att sy är inte exakt en aktivitet som männen är bra på. Dr. Bostrom kämpade verkligen med att lära sig att sy och brodera men det spelade ingen roll alls eftersom han ville göra sina patienter glada och låta dem veta att han verkligen bryr sig om dem.

Till sist får han sina patienter känna sig älskade och glada genom att sy vackra filtar som alltid uppskattas. 

Lacie Hietalati, en av Dr. Bostroms patienter, som nyligen födde sin dotter, kunde bara vara tacksam för den förtjusande och underbara gåvan som hennes bebis fick på sin hälsokontroll. Det var en härlig rosa filt!

Se klippet nedan och dela gärna vidare om du uppskattar Erik Bostroms gest!

Doctor sews blankets for all the babies he delivers

This doctor sews personalized blankets for every single baby he delivers ❤️️https://cbsn.ws/2RKYNvR

Posted by The Uplift on Friday, December 21, 2018
Annons