En ung man kämpade med något när han satt på tunnelbanan tills en äldre man ingrep

En ung man kämpade, utan framgång, med att försöka knyta sin slips. I samma ögonblick som han såg det, grep en äldre man in för att rädda dagen till en främling i nöd. Bilden av ögonblicket fångades av Facebook-användaren Redd Desmond Thomas, och det sprids sig snabbt.

Facebook-användaren uttryckte sina känslor om situationen. En användare sade: "Änglar finns i alla färger." En annan: "Så fantastiskt, så hjälpsamt, så skulle livet vara varje dag. Människor som hjälper människor."

Facebook-användaren Redd Desmond Thomas såg händelsen med egna ögon och beskrev det, med tillhörande bild, på följande sätt:

”Den unga killen som sitter ner kämpade med sin slips. Kvinnan i röd kappa upptäckte det och frågade ”Vet du hur man knyter den på rätt sätt?”. Den unga killen svarade ”Nej, frun”. Hon knackade då på sin man och sa ”Kom till den här sidan (hennes högra sida; han stod på hennes vänstra sida) och lär den här unga herren hur han ska knyta sin slips”. Den äldre gentlemannen flyttade utan att tveka (nästan en reflexrörelse) och gav honom en steg-för-steg-guide; sedan – efteråt – tittade den äldre gentlemannen på när den unga gentlemannen repeterade stegen tills han klarade det själv. Jag stod en bit bort (men tillräckligt nära för att höra meningsutbytet), och jag gick ännu närmare för att ta den här uppriktiga bilden på den pågående guidningen innan jag hoppade på tåget. JAG ÄLSKAR DET HÄR!”.

slisp

Dela på Facebook