Annons

Ensamstående pappa köper gammal dubbeldäckare – förvandlar den till underbart hem för sig och dottern

Annons

En singelpappa från Brighton, Storbritannien fick en dröm i uppfyllelse när han gjorde om en gammal dubbeldäckare buss till en otrolig husvagn.


42-årige Adam Collier är en snickare med en hel del skicklighet. Han använde sin talang till att göra om denna gamla buss till en lyxig boplats, perfekt för att åka ut på vägen redo för massa äventyr med sin tonårsdotter.

Collier visste direkt när han såg bussen att han kunde förvandla den till ett hem. Collier gav sig själv en budget på 10,000 pund motsvarande 121,000 svenska kronor för att slutföra det hela. Han gick över sin budget något men slutresultatet är helt magnifikt.

Första steget i processen var att riva ut alla 42 säten som var svetsade i bussen.


Hantverkaren var förvånad när han märkte att bussen inte var isolerad. Så innan han kunde sätta igång med renoveringen så var han tvungen att skapa tillräckligt med isolering för att se till att huset håller sig varmt. Han var också tvungen att fixa tillräckligt med strukturellt stöd för att se till att huset är säkert.


En specifik utmaning med renoveringen var att se till att hålla majoriteten av vikten på nedre våningen så att det inte kollapsar. Den nedre delen blev ett vardagsrum och kök medans den övre delen fick tre sovrum och tillräckligt med sängar för sex personer att sova bekvämt.


De ljusa och glada färgerna hos denna husvagn kommer att få vem som helst att le.

För att få en hel rundtur, kolla in videon med alla fantastiska utrymmen i dubbeldäckaren här nedan!

Fantastiskt vad den här mannen gjorde med dubbeldäckar-bussen. En sådan härlig förvandling till ett mysigt bostadsutrymme. Jag bara älskar de glada färgerna, bra jobbat! ❤❤

Vänligen dela det här med nära och kära om du också tycker att den här pappan gjorde ett strålande jobb som omvandlade den här gamla bussen!

Annons