Ett kraftfull brev från en 5:e klassare till sin lärare rör hela världen till tårar

Det är läraren tillika twitteranvändaren "mainey_maine", även kallad Mr J, som laddat upp brevet som värmer många hjärtan. Han fick brevet från sin elev Markus som tackade honom för att han varit en fantastisk lärare.

Läraren blev så berörd av brevet att han tog ett foto och laddade upp det på nätet.

”Till Mr. J

Tack för att du är en fantastisk lärare och för att du är fantastisk! Det här skolåret har varit så roligt och jag njöt av dig på grund av dig. Jag önskar fler lärare var som du. Jag kommer aldrig att glömma dig. Jag ser dig som min pappa. Jag har aldrig träffat min riktiga pappa, men det är okej eftersom du behandlar mig som en son.

Du gör mig så glad. Ger mig alltid mat när jag är hungrig och kramar mig när jag är ledsen. Jag kommer aldrig att glömma dig Mr. J. Jag älskar dig och kommer aldrig att glömma dig!

Kärlek, Markus”

Han är inte den enda som har svårt att hålla tillbaka tårarna. Över 400 000 personer har gillat inlägget och kommenterat.

"Vilket fantastiskt barn som kan uttrycka sina känslor så där. Hoppas att han aldrig förlorar sin empati", skriver en person. "Jag grät när jag läste det här. Tack för att du är en fantastisk lärare och människa. Världen behöver fler Mr J <3", skriver en annan.

Vi förstår varför Jermaine blev så berörd. Vi vill tacka Jermaine och alla andra lärare som honom, som inte bara undervisar våra barn, men är också riktiga förebilder för våra unga!

Dela på Facebook