Ex-soldaten som stal en bil för att rädda människor under Las Vegas-massakern fick det här sms:et från bilägaren

Mitt under en countrymusik-festival i Las Vegas öppnar någon automateld mot publiken. Skottdådet tog minst 59 liv och skadade mer än 500 personer. Det innebär att det är det dödligaste skottdramat av detta slag som USA har upplevt. Men en del räddades undan massakern, bland annat genom den före detta soldaten Taylor Winston.

Ex-soldaten hade precis hittat en plats till höger om scenen för att se söndagskvällens konsert tillsammans med sina vänner och sin flickvän när han hörde smällarna.

Folk sprang i panik och Winston agerade snabbt. Han såg flera bilar på ett fält och försökte se om någon var öppen. Den första han öppnade hade nycklarna i och utan att tveka stal han den för att att hjälpa skadade till sjukhuset. 

3 dagar efter händelsen lyckades bilägaren komma i kontakt med Winston, och delade sms:en de delade. Skrolla ner för att se vad han sa, och kom ihåg att hopp kan hittas även i kölvattnet av en ofattbar tragedi. 

Ex-soldaten Taylor Winston hittade och tog en ledig bil under Las Vegas-massakern.

3 dagar senare fick han det här sms:et från bilens ägare.


- Hej Taylor, fick höra att du kan ha nycklarna till min bil? Allt jag vill ha är nyckeln. Du behöver inte oroa dig för något och hur mår personen som du körde?


- Jag har dem till dig. När vill du träffas? Vi är på Monte Carlo. Jag tog omkring 30 kritiskt skadade till sjukhuset. Din pickup var väldigt viktig för att rädda människornas liv. Jag vet inte om alla klarade sig. Förlåt att jag gjorde så och all blod.

- Jag sparade verktygslådan. Vi drog ut den för att få plats med fler personer men la tillbaka den efter tredje rundan.

På bara 2 rundor lyckades Winston köra över 20 personer till sjukhuset.

Det är fortfarande okänt hur många av dem som överlevde, men den här mannen är en riktig hjälte.

Och de flesta höll med att de inte skulle bry sig om den här killen tog deras bil.


Dela på Facebook