Far och dotter tolkar 80-tals hit - när hon tar plats vid mikrofonen smälter hjärtat

Musik är en utmärkt sätt för föräldrar och barn att ha det kul tillsammans. I duetter får barn en chans att leva ut deras drömmar, prova olika instrument och vara stjärnor för en stund - medans föräldrarna får fantastiska minnen att bära med sig resten av livet.

Sådana föreställningar kan omfatta allt mellan himmel och jord, men detta - det är verkligen något speciellt. Till att börja med har pappan Matt och hans bedårande dotter, Amelia, valt att göra en egen version utav 80-tals hitten "Take on Me" av den norska popgruppen "A-ha" och som de flesta säkert redan vet, är det ingen enkel låt att tolka. Men det är inget problem för denna duo. 

Pappan är både en duktig sångare och säker på sina instrument och så fort hans dotters stämma hörs genom mikrofonen, så kan jag inte låta bli att le stort! Det är så otroligt vackert, det är så fängslande och det är en enorm glädje i duetten, där de kompletterar varandra perfekt.

Detta är en tolkning som ingen borde missa. Kolla på klippet nedan och dela det gärna med dina vänner på Facebook!Dela på Facebook