Fästmannen ber sin brud att vända sig om - sekunder senare brister hon ut i gråt!

Det krävs en speciell typ av person för att vara lärare. Någon med mycket tålamod och kärlek. Många av de speciella lärarna säger att de älskar sina elever som familj.

Med detta sagt, eleverna är egentligen inte familj, så en lärare behöver inte bjuda in dem till deras bröllop, eller hur?

Tja, en brud- vid namn Liz- kände inte så. Hon undervisar dans och musikteater och hon absolut avgudar sina elever. Hennes fästman, Ollie visste detta och bestämde sig för att planera en speciell överraskning för sin brud.

I videon nedan står Liz och Ollie framme vid altaret, när plötsligt kyrkan fylls med sång. Liz inte märker ingenting förrän Ollie pekar bakom henne. Sekunden Liz vänder huvudet bakåt så brister hon ut i gråt.

Alla hennes elever är där, de sjunger kärlekssången ”A Thousand Years” av Christina Perri, och låten har aldrig låtit bättre än vad den gör med dessa små fina röster.

Som det visar sig, hade Ollie samordnat överraskningen tillsammans med Jaren, ägare av Jaykays Dance Company och det är tydligt att det betydde hela världen för denna brud!


Kolla in videon nedan för att se det fina ögonblicket - DELA gärna detta med alla du känner på Facebook!


Dela på Facebook