Fästmö avslöjar pojkvännens otrohet: Se när hon hämnas mitt under vigseln

Något av det värsta en kan göra mot ens partner är att inte vara trogen.ingen är oberörd efter att ha fått reda på att ens partner varit tillsammans med någon annan.

Kanske är det också därför som det har blivit en sådan uppståndelse kring en kvinnas berättelse om revansch, mitt under deras bröllop.

Hon berättade sin historia på Whimn.com.au, och att säga att det är underhållande läsning är nog en underdrift.

Kvinnan, som heter Casey berättar att hon varit i ett förhållande med sin fästman Alex i 6 års tid.

Så här skriver hon:

”Det här skulle vara den lyckligaste dagen i mitt liv, istället, visste jag att det var slutet på relationen i mina drömmar och alla skulle få bevittna den.

Jag visste att han var den rätta direkt. Våra familjer blev vänner, våra liv var sammanfogade och jag trodde att vi skulle leva lyckliga i resten av våra liv.”

Tyvärr skulle det visa sig att Alex hade en mörkare sida som visade sig natten före deras bröllop. Det hela började med att Casey fick några bilder skickade till sig på SMS.


Meddelandet var fyllt av skärmdumpar och texten: ”Jag skulle inte gifta mig med honom. Skulle du?

Enligt Casey, innehöll bilderna en sms-konversation mellan Alex och en annan kvinna som sträckte sig från flera månader bakåt i tiden, till endast några dagar sedan.

“Meddelandena var daterade från månader till bara dagar tidigare. Det gick inte att ifrågasätta trovärdigheten i dessa meddelanden. Jag bara visste,” sa Casey.

”Nu i helgen. Du och jag. Ge mig det bästa du har.”

”Din kropp är helt fantastisk. Och du vet verkligen hur man använder den. Jag önskar att min flickvän hade samma skicklighet som du.”

Trots detta var hon inte redo att avbryta bröllopet. Så här förklarade hon: ”Hur skulle jag kunna ställa in när alla redan hade rest hit och allt redan var betalt?”

Men hon var heller inte redo att låta Alex, som hon trott att hon skulle dela sitt liv med komma undan med det här. Dagen efter låtsades Casey som ingenting.

Hon sa ingenting till Alex om sms:et som hon hade fått och gick ned längs altargången precis som planerat.


Det var inte förrän hon nått altaret som hon tog sin klockrena revansch.

”Det kommer inte att bli något bröllop idag,” berättade hon för folkmassan. ”Det verkar som att Alex inte är den jag trodde att han var.”

Hon tog upp sin telefon som hon gömt i buketten och läste vartenda litet ord som Alex och den okända kvinnan hade skrivit till varandra.

För varje ord som lästes upp försvann färgen från Alex ansikte mer och mer.

”Jag lät min tårögda blick höjas för att möta hans, och han hade inte ett ord att säga. Han smög ut ur kyrkan med sin best man hack i häl. Han familj tittade bara på i skräck.”


Hon skriver sedan att hon vände sig om mot alla som satt framför henne och sa:

"Jag älskar er alla och trots att det här är helt fruktansvärt är jag glad att ni alla är här. Det kommer inte att bli något bröllop idag, det kommer att bil en hyllning till ärlighet, att hitta kärleken och att följa sitt hjärta trots att det värker."


Efter det fick hon några få applåder och väldigt många upprörda och förvirrade ansikten.

Casey fick verkligen den revansch hon förtjänade.

Dela på Facebook