Annons

Film visar Drake kyssa och tafsa på 17-åring - under konsert

Annons

En video från en av Drakes konserter har dykt upp som visar sångaren på scenen med ett fan, han kysser och kramar om henne innan han upptäcker att tjejen bara är 17 år gammal.

När han får reda på det fortsätter han att flirta med tjejen och kyssa henne.

Filmerna togs i Colorado 2010, när Drake var 23 år och har nu dykt upp efter en nyligen dokumentärserie - Surviving R. Kelly - startat diskussioner om påstådd dåligt uppförande av musiker och artister.

Den "skumma" videon visar Drake på scen med ett fan, innan han kramar om tjejen och kysser hennes nacke. Då sa han därefter: "Jag sa att jag gillar ditt hår, eller hur? Vad är detta? Växtbaserade essenser? Luktar fräscht."

Därefter vänder han sig till publiken och säger: "Jag kommer hamna i trubbel för det här". 

Han frågar henne hur gammal hon är. Och när flickan svarar med "17", verkar Drake bli stressad och säger: "Jag kan inte hamna i fängelset än, mannen! Varför ser du ut så här?!"

Det slutar dock inte där, sångaren fortsätter: "Tja, jag hade kul. Jag vet inte om jag ska känna mig skyldig eller inte, men jag hade kul. Jag gillar hur dina bröst känns mot min bröstkorg. Jag vill bara tacka dig." Han kysser henne ett par gånger innan hon lämnar scenen.

Kolla in det:

Annons