Fiskare räddar två kattungar som simmar upp till hans båt - helt otroligt!

Det var en helt vanlig lördags morgon när Jason Frost och hans kompis Brandon Key var ute och fiskade när de helt plötsligt hörde ett plask och såg något simma över vattnet mot dem.

De var inte säkra på exakt vad det var förrän de hörde något "mjaua", det var då de fattade att det var en liten kattunge.

1

De drog den lilla ingefära färgade katten ombord, som var bara några månader gammal och var helt klart hungrig. Medans katten gjorde sig bekväm på båten så dröjde det inte länge innan Jason trodde sig se ännu en katt.

Kompisarna som hade planerat att fiska på Warrior River nära Bluff Creek, blev ganska känslosamma över den ovanliga fångsten.

Man kan höra Jason säga "Det här är inte verkligt, aldrig i mitt liv har jag sett något liknande." När han väntar på andra katten att simma upp, säger han: "Är det inte det sjukaste du någonsin sett, vi är här ute försöker att fiska och två små katter simmar mot båten."

Jason säger idag till Alabama Post "Alla har alltid en galen fiske historia, och nu har jag min! Om jag inte skulle ha haft det på video, skulle alla ha trott att jag var galen."

Kolla videon här:


Dela på Facebook