Annons

Flicka får sin första mens på bussen: Då går en kille fram och viskar 3 ord som får henne att frysa till is

Annons

Att vara ung tonåring är en väldigt känslig tid. En sak många flickor oroar sig över är att få den första mensen. När ska den komma?

Och när den väl kommer är många livrädda för att det ska synas. Tyvärr var det precis vad som hände för denna unga flicka när hon skulle gå till bussen för att ta sig hem. Den stackars tjejen skämdes något otroligt.


Vid sådana här tillfällen kan barn och tonåringar vara mycket elaka, så när en kille gick närmade sig fasade flickan för vad han skulle säga.

Istället för att fälla en taskig kommentar gjorde killen något otroligt som fick tjejens mamma att dela med sig av historien på sociala medier, skriver news.com.au.

Pojken gick nämligen fram och erbjöd henne sin tröja, så att hon kunde knyta den runt midjan. På det viset skulle fläcken inte synas och hon skulle kunna gå hem utan att behöva skämmas.

Flickan berättade vad som hänt för hennes mamma som lovordade inte bara pojken, utan även hans föräldrar som uppfostrar sin son till en så fin kille. Särskilt när resten av bussen säkert satt och fnissade och viskade.

Man får höra så mycket dåligt om tonåringar idag så att få höra något positivt är en fröjd. 

Dela gärna berättelsen med dina vänner på Facebook för att hylla killen för sitt vänliga agerande.

Annons