Flickan är bara 3 år gammal, men när frisören börjar klippa lär hon oss en läxa vi sent ska glömma!

3-åriga Emily James favoritprinsessa är Rapunzel. Prinsessan född med det långa, gyllenbruna håret som bara fortsätter att växa och växa. Hon älskar nagellack, prinsessklänningar och mammas läppstift. Men trots att hon lever i en värld där enhörningar, drakar och magi existerar, har hon ett och annat vist att lära oss gamlingar om livet.

I videon visar hur stort hjärta hon har. Hon ville hjälpa andra barn som lider av cancer och tappar hår på grund av behandlingen. Efter att ha tittat på bilder på barn utan hår, tog hon beslutet att donera en del av sin egen så att peruker kunde göras för dem, så att de kunde känna sig normala igen. "Ibland blir barnen sjuka, och sedan faller deras hår. Det är riktigt, riktigt, ledsamt", säger hon i sådan söt röst som får dig att säga awww. "Jag vill inte att några barn.. ska vara ledsna för de inte har hår. Vad jag vill gör är att ge dem mitt hår."

Det är en värdefull läxa för oss som har saker i överflöd: När vi har mycket av något, ge bort det till någon som behöver det mer. Det är så enkelt.


Dela på Facebook