Flickan föddes med födelsemärken över hela sin kropp: Vad föräldrarna gör sen kommer smälta ditt hjärta!

Tanya och Adam Phillips bor tilssammans med sin dotter Honey-Rae.

De flesta kvinnor som fyller 40 år brukar fira med en lyxig semester, en efterlängtad resa eller en lyxdag på ett spa.

Detta var dock inte fallet för Tanya Phillips, för att fira sin stora dag så började Tanya och hennes man Adam med att tatuera in varsin 4 timmars lång tattuering på varsit ben. 

Motivet? ett stort klarrött födelsemärke.

Honey-Rae som nu är 18 månader gammal föddes med födelsemärken som sträcker sig från hennes rygg ner till tårna som bara har växt mer allt eftersom.

Tanya berättar:

"Precis som vilken mamma som helst vill jag inte att hon skulle vara annorlunda.

Jag ville att hon skulle vara exakt samma som alla andra friska barn.

födelsemärkerna är inte farliga jag visste bara att det skulle kunna ha en enorm inverkan på resten av hennes liv."

"Även om hon i våra ögon var perfekt , visste jag andra människor skulle grymt peka och stirra på henne "Under de första månaderna av hennes liv, när vi gick ut såg jag till att hennes ben var påklädda. Jag kunde inte klara av främlingars nyfikna blickar eller viskande kommentarer."

Jag ville inte sympati eller medlidande eller människor tycka synd om Honey - Rae . Adam och jag bestämde oss genast att vi ville att Honey - Rae skulle känna sig speciell , att hennes födelsemärke var något att vara stolt över och inte generad.

"Det var då vi bestämde oss, Vi skulle skaffa matchade tattueringar på våra egna ben. "

"När svullnaden gick ner , visade jag Honey - Rae, hon rörde försiktigt vid den och log när hon sa "samma!" , och pekade på hennes egna ben. "

"Om jag skulle ha behövt någon försäkran om att jag hade gjort rätt beslut som var det det. "Hon rör nu ständigt min och Adams tatueringar och sedan sina egna födelsemärken och fnittrar - Jag kunde inte vara lyckligare."

"Vissa människor kommer säga att det är udda och tycka vad vi har gjort är ganska extremt, men i våra ögon allt vi har gjort är att se till Honey - Rae aldrig känner sig annorlunda. Mamma och pappa har nu samma permanenta markeringar som hon själv har. "

[contentblock id=4 img=gcb.png]

[contentblock id=3 img=gcb.png]

Dela på Facebook