Flickan har en CP-skada och får inte plats i kundvagnen. Det butiken gör kommer mamman aldrig glömma!

För de flesta av oss, är att gå till mataffären en irriterande ärende som vi alla önskar vi inte behövde göra. Besväret att hitta en parkering, få dina matvaror, och stå i kön, och bara släpa alla påsar från bilen till ditt kök är helt enkelt något vi måste bara göra. Och uppgiften kan bli desto stressigare när småbarn kommer in i bilden.

Många barn älskar turen till mataffären. Alla föremål de kan ta på, eller bara sitta ner och kolla runt. Men för en ung mor som heter Melody är det en fysiskt svår uppgift att ta itu med.

Melodys 2-åriga dotter Beatrucie lider av cerebral pares, och hennes lilla flicka har blivit för stor för att för att passa in i barnstolen i kundvagnen.

Men när chefen för hennes lokala butik såg hur mycket besvär hon gick igenom för att shoppa? Då gjorde han faktiskt något åt det! Han frågade sina chefer på företaget om han kunde få Beatrice sitt eget specialtillverkade barnstol till kundvagnen just för hennes behov!

Och när Melody ser vad hela butiken har gjort för henne? Reaktion säger allt! DELA gärna detta rörande berättelse om du tror att alla bör få chansen att känna sig älskade och respekterade.


Dela på Facebook