Flickan kommer ut ur rutschkana gråtande! Nu vill mamman varna för det HEMSKA hon hittade inuti!

Att ta barnen till lekplatsen är ett bra sätt att slappna av lite, medan barnen får leka med andra barn. Men när Amy Smith tog sin dotter till lekplatsen, hade hon aldrig förväntat att det skulle sluta så tragiskt.

Mamman hittade en bekväm plats för att hålla koll på hennes dotter medan hennes dotter klättrade upp i klätterställningen för att åka rutschkana.  Men när det tog ovanligt lång tid för hennes dotter att komma ut blev Amy orolig, hon började springa mot rutschkanan, just då kommer hennes dotter ut ur rutschkanan skrikande, gråtande och alldeles blodig i rumpan. När Amy tittade in i rutschkaneröret blev hon chockad och äcklad av vad det var hon såg.

Rutschkanan är många barns favoritdel av lekplatsen, men nu är Amys dotter rädd för att gå tillbaka efter en traumatiserande upplevelse. När hon kom springande till mamma i tårar, blev Amy chockad av vad hon hittade på sitt barns rumpa.

Mamman var upprörd när hon hittade glas som uppenbarligen hade placerats där med avsikt för att skada ett barn. Hennes barn, Demi-Mai hade skadats illa och hade glas kvar i hennes ben och rumpa. Hon rusade sin dotter till sjukhuset där hon fick omedelbar behandling.

amysmith1

Flickan vårdas nu hemma och är på väg att återhämta sig helt, men mamman vill sprida ordet till alla andra föräldrar så de kan inspektera lekredskapen innan de låter sina barn leka på dem. Hon hoppas att ingen annan föräldrar så gå igenom det hon gjorde!

Det är verkligen tråkigt att detta är vad världen har kommit till. Vem skulle vilja göra detta mot ett barn?

Varna andra föräldrar om farorna genom att dela det här inlägget med dina vänner och familj på Facebook

Dela på Facebook