Annons

Flickan vill dansa med sin pappa. När han ställer sig upp kan ingen hålla tillbaka tårarna

Annons

McKenzie Michelle Carey såg ut som en fullt frisk flicka när hon föddes. Men när månaderna gick började hennes pappa oroa sig över att hon inte verkade växa i samma takt som andra flickor i samma ålder.

När hon bara var 18 månader gammal blev hon diagnostiserad med en farlig mitokondriell sjukdom som beror på att mitokondrierna i cellerna inte fungerar som de ska. Sjukdomen kan vara dödlig, men McKenzie har chansen att leva ett fullt liv om vetenskapen och studierna som nu görs visar resultat.

McKenzie är inte paralyserad, men hon har inte kraft nog att gå eller prata. Hon kan knappt röra sig, men hon kan höra och förstå allt man säger till henne. Hon vill dansa, men har inte tillräckligt med kraft eller kontroll över sina muskler för att klara av det. Lyckligtvis visste hennes fantastiske pappa precis vad han skulle göra.

I denna hjärtvärmande video dansar de till Miley Cyrus hitlåt ”The Climb”, och deras uppträdande lämnar hela publiken i tårar. När du ser det tror vi du kommer att förstå varför.

Se den nedan:

Annons