Annons

För alla rökare och före detta rökare: Denna dryck kommer rengöra dina giftiga lungor

Annons

Som de flesta redan vet är rökning en dålig vana som är skadligt för hela din kropp och nästan alla organen i kroppen också.

Rökning kan orsaka alla möjliga olika sjukdomar, så som diabetes, hjärtsjukdomar, lungsjukdomar, cancer och stroke.

Ja, listan kan göras lång, därför är det viktigt att rengöra lungorna och eliminera alla gifter och på så vis kan du förhindra dessa allvarliga hälsoproblem, oavsett om du fortfarande röker eller inte.

Här är en underbar juice som gör jobbet och innehåller endast tre vanliga ingredienser:

Gurkmeja

Den första ingrediensen är denna mirakulösa krydda, också känd som indisk saffran. Den innehåller mineraler, vitaminer och omega 3-fettsyror. Det är antibakteriella och antivirala egenskaper.

Lök

Lök är extremt effektivt för att förhindra cancer, det används också för att förhindra alla typer av sjukdomar i andningsorganen.

Ingefära

Ingefära har alltid varit populärt ända sen urtiden, just eftersom alla hälsofördelar den har. Framförallt för att rena dina lungor.

Såhär går du tillväga för att förbereda drycken:

2 msk gurkmeja

400g lök

En bit av ingefära

400 gram socker eller honung

1 liter vatten

Gör såhär:

Häll vatten i en kastrull och tillsätt socker/honung. Låt det koka upp. Dela löken i kvartal, skär ingefäran och lägg ner i vattnet. Låt det koka upp igen, lägg sedan till gurkmeja och sänk värmen.

Låt blandningen koka tills det minskar till hälften, sila drycken och häll den i ett glas. Låt svalna. Lagra blandningen i ditt kylskåp.

Hur du använder drycken:

Ta två matskedar av drycken på fastande mage på morgonen och ytterligare två skedar på natten innan du somnar.

Det finns forskning som tyder på att detta fungerar, men det är inte någon garanterad effekt. Det är inte på nått sätt skadligt för kroppen. Så att försöka skadar inte - tvärtom!

Dela detta guldtips till dina vänner!

Annons