Föräldrarna bygger stuga med hänglås på tomten – avslöjar att de ”förvarar” 11-åriga tvillingar på insidan

Vid första anblick ser familjen Montaguesen ut som den perfekta familjen. Mark och Annie älskar att ta en promenader längs sandstranden samtidigt som deras 11-åriga tvillingsöner jagar vågorna. Men deras hem i sydöstra England målar upp en mycket mer komplicerad bild än så.

På sidan av Mark och Annies hem finns en fristående fallfärdig struktur med hänglås på dörrarna. Detta märkliga trähus innehåller inget annat än ett bord, en soffa, ett par stolar och en målning som är fastskruvad i väggen.

Innan du dömer dem, måste du höra deras berättelse.

Efter Annie födde tvillingarna Samuel och Jacob 2006, insåg hon och Mark att något inte stod rätt till. Pojkarna kunde inte kommunicera med dem; De visade inga uttryck eller känslor. Mark och Annie kände ingen koppling till barnen alls. 

Läkaren diagnostiserade både Samuel och Jacob med svår autism  när tvillingarna var 2 år gamla. Desto äldre pojkarna blev, desto mer destruktiva blev bröderna. De fick ofta för sig att fly, därmed högt staket och hönsnät runt fastigheten.

Trots Mark och Annies uttömmande ansträngningar för att finna hjälp, sa till och med professionella läkare, att det inte fanns något hopp för barnen. Istället uppmanades föräldrarna att sätta dem på en institution.

Men de bestämda föräldrar vägrade att ge upp på sina söner. Det var då de hittade Son-Rise program. Ända sedan dess säger Mark och Annie att de har ”upplevt mirakel”. 

Deras ”fängelseliknande struktur” förbättrar inte bara pojkarnas beteende, utan skyddar dem också. 

Möt Montague familjen i videon nedan och vänligen DELA deras berättelse med dina vänner på Facebook.


Dela på Facebook